Opinie

OPINIE O WILLI WOJNAR

w jednym zdaniu…. bede chciał tam wracać co roku i być stałym gościem bardzo się podobało.


Dariusz W., Biesiekierz

Pobyt od 21.01.2020 do 26.09.2020

Turnus rehabilitacyjny w Willi Wojnar oferuje wysokiej jakości zabiegi rehabilitacyjne pomagające odzyskać sprawność i lepszą kondycję fizyczną. Sympatyczna obsługa, smaczna kuchnia oraz miła i ciepła atmosfera zachęcają do powrotu. Dodatkowym atutem jest dogodna lokalizacja i zapierający dech w piersiach widok na panoramę Tatr.
Willa Widokowa Wojnar to dobry adres na spędzenie urlopu.


Cezary G., Radom

Pobyt od 16.08.2020 do 29.08.2020

Niesamowity widok z pokoju. Domowe jedzenie . Miła obsługa . Polecam


Małgorzata M., Siedlce

Pobyt od 06.01.2020 do 11.01.2020

Z serca polecam Wille Widokową Wojnar, spędziłam tutaj całe 2 tygodnie na turnusie rehabilitacyjnym.
Czysto, schludnie i wygodnie, oferta zabiegowa dostosowana do różnych potrzeb i dla osób z różnymi schorzeniami.
Fantastyczna Pani masażystka, bardzo miłe Panie fizjoterapeutki, świetna instruktorka aqua aerobiku. Nie można nie wspomnieć o świetnej kuchni, Paniach kucharkach, które dwoiły się i troiły, albo codziennie było coś pysznego. I codziennie na obiad czy kolacje były inne dania 🙂 Porcje solidne, nikt nie będzie chodził głodny, to jest pewne 🙂
Miejsce świetne jako baza wypadowa, ale także dla rodzin z dziećmi- obiekt posiada salę zabaw, a dla tych starszych dzieci stół do ping- ponga, bilard, piłkarzyki.
Dziękuję wszystkim za te 2 tygodnie, pewnie jeszcze kiedyś się spotkamy 🙂
Pozdrawiam a zdjęcia przesyłam na priv do Willi, jeśli Gospodarze zechcą, można udostępnić


Anna W., Warszawa

Pobyt od 02.06.2019 do 22.06.2019

Odwiedziłeś nasz ośrodek?

Serdecznie zapraszamy do pozostawienia opinii

    12345