Opinie

OPINIE O WILLI WOJNAR

Byłem w tej willi i zajmowałem pokój 102 , jedyne co mogę napisać to , że pobyt był tak jak nr . pokoju na 102 . Wspaniała atmosfera pomocny i bardzo miły personel . Młodzi lecz bardzo doświadczeni fizjoterapeuci potrafią pomóc . Smaczne jedzenie własne wypieki , cisza , spokój . Warto odwiedzić to miejsce ja zrobię to na pewno .


Robert K., Wincentów

Pobyt od 27.06.2021 do 10.07.2021

Turnus rehabilitacyjny w ośrodku Willa Wojnar to wspaniały wypoczynek. Wspaniała kuchnia – jedzonko domowe. Rehabilitanci super, super, super. Na portierni przemiła i pomocna obsługa. Na pewno będę polecała i wrócę do Was. 


Władysława K., Koronowo

Pobyt od 27.06.2021 do 10.07.2021

Turnus rehabilitacyjny w ośrodku Willa Wojnar to najlepsze co nas tutaj spotkało. Jeżdżę do różnych ośrodków w Polsce: Ustronie Morskie, Krynica.. ale tylko tutaj czułyśmy się jak w domu. Są tutaj wspaniali, uczynni ludzie tak w recepcji jak też na rehabilitacji. Widać gołym okiem, że bardzo zależy wszystkim na poprawie zdrowia kuracjuszom ,a tym samym na powtórnym powrocie do tego ośrodka co bardzo chętnie uczynię. Właściciele i współpracownicy są super. Już poleciłam ten ośrodek rodzinie znajomym. Co do kuchni do złoty medal za pyszności i za obsługę. Gratulacje. Wyjeżdżamy z żalem. Marta N. i Marta K. z Rzeszowa  


Marta N.,

Pobyt od 27.06.2021 do 10.07.2021

Podziękowania za wspaniały pobyt, przemiła atmosfera, jedzenie super, obsługa pełny profesjonalizmy. Przyjechaliśmy całą rodziną, wszyscy zadowoleni. Najlepszy turnus na jakim byliśmy dotychczas. W szczególności podziękowania dla przesympatycznego Pana Marka człowieka o złotym sercu. Bardzo dziękujemy. Spotkamy się za rok. Laura, Aneta, Witek 


Laura.,

Pobyt od 13.06.2021 do 26.06.2021

Cudowne miejsce na ziemi to właśnie Zakopane – Turnus Rehabilitacyjny Wojnar. Jestem zadowolona z pobytu. Zabiegi dobrane do schorzenia. Atmosfera kameralna. Podziękowania dla osób pracujących są mili, uprzejmi i wspaniali. Powrócę tu. Dziękuję 


Elżbieta S.,

Pobyt od 13.06.2021 do 26.06.2021
Było super☺

Ewa K.,

Pobyt od 13.06.2021 do 26.06.2021
Pobyt bardzo udany. Myślę, że jeszcze wrócimy.

Edyta L.,

Pobyt od 13.06.2021 do 26.06.2021

Pogoda dopisała, jedzenie wyśmienite, obsługa życzliwa i profesjonalna, rodzina wypoczęta i zregenerowana duchowo i fizycznie…czegóż można chcieć więcej. Jak pozyskamy środki i będzie nas stać to, to chętnie przyjedziemy po raz trzeci. Pozdrawiamy i dziękujemy. Ola i Robert z dziećmi Magdą, Wojtkiem, Zuzia, Weroniką i Karolcią.


Aleksandra R.,

Pobyt od 13.06.2021 do 26.06.2021
Pobyt był bardzo udany, ośrodek oferuje usługi na wysokim poziomie

Wiesława K.,

Pobyt od 13.06.2021 do 26.06.2021

w jednym zdaniu…. bede chciał tam wracać co roku i być stałym gościem bardzo się podobało.


Dariusz W., Biesiekierz

Pobyt od 21.01.2020 do 26.09.2020

Turnus rehabilitacyjny w Willi Wojnar oferuje wysokiej jakości zabiegi rehabilitacyjne pomagające odzyskać sprawność i lepszą kondycję fizyczną. Sympatyczna obsługa, smaczna kuchnia oraz miła i ciepła atmosfera zachęcają do powrotu. Dodatkowym atutem jest dogodna lokalizacja i zapierający dech w piersiach widok na panoramę Tatr.
Willa Widokowa Wojnar to dobry adres na spędzenie urlopu.


Cezary G., Radom

Pobyt od 16.08.2020 do 29.08.2020

Niesamowity widok z pokoju. Domowe jedzenie . Miła obsługa . Polecam


Małgorzata M., Siedlce

Pobyt od 06.01.2020 do 11.01.2020

Z serca polecam Wille Widokową Wojnar, spędziłam tutaj całe 2 tygodnie na turnusie rehabilitacyjnym.
Czysto, schludnie i wygodnie, oferta zabiegowa dostosowana do różnych potrzeb i dla osób z różnymi schorzeniami.
Fantastyczna Pani masażystka, bardzo miłe Panie fizjoterapeutki, świetna instruktorka aqua aerobiku. Nie można nie wspomnieć o świetnej kuchni, Paniach kucharkach, które dwoiły się i troiły, albo codziennie było coś pysznego. I codziennie na obiad czy kolacje były inne dania 🙂 Porcje solidne, nikt nie będzie chodził głodny, to jest pewne 🙂
Miejsce świetne jako baza wypadowa, ale także dla rodzin z dziećmi- obiekt posiada salę zabaw, a dla tych starszych dzieci stół do ping- ponga, bilard, piłkarzyki.
Dziękuję wszystkim za te 2 tygodnie, pewnie jeszcze kiedyś się spotkamy 🙂
Pozdrawiam a zdjęcia przesyłam na priv do Willi, jeśli Gospodarze zechcą, można udostępnić


Anna W., Warszawa

Pobyt od 02.06.2019 do 22.06.2019

Odwiedziłeś nasz ośrodek?

Serdecznie zapraszamy do pozostawienia opinii

    12345